Scroll to top

Развитие в Instagram

Стани инфлуенсър
в Instagram

Обичаш да заснемаш и споделяш преживяванията си в Instagram? Превърни любимото си хоби в професия. Ние ще ти осигурим нужната публика, за да бъдеш успешен инфлуенсър.

0

Доволни клиенти

0

Милиона последователи

0

Реализирани проекти

0

Чаши кафе

Развитие в TikTok

Стани инфлуенсър
в TikTok

Харесва ти да забавляваш хората около себе си? Обичаш да заснемаш увлекателни видеа в TikTok? Ние ще ти осигурим многобройна публика, с която да се забавлявате.

Какво ще получиш?

Нови последователи

Ние ще ти осигурим много нови последователи, които отговарят на индивидуалните ти изисквания. Всеки привлечен последовател, ще бъде реален потребител, прояващ интерес към твоя профил. Ще получиш публиката, която заслужаваш.

Повече харесвания

Ние ще ти осигурим не просто нови последователи, а активна публика. С повишаването на последователите ти ще расте и ангажираността в твоя профил. В твоя профил ще има повече посещения, повече лайкове и повече коментари.

Бързи и сигурни резултати

Още през първия ден от нашата работа ще има видими резултати. Твоята публика ще нараства с всеки изминал ден, докато достигне определения брой нови последователи.

Какво споделят клиентите ни за нас

Отзиви от клиенти

Джулиана Гани
Много хора ме питат как да развият своя Instagram акаунт, а аз дълго време не знаех накъде да ги насоча. Вече има кой да се погрижи за това и да ви помогне да постигнете целите си. Стани един от новите изгряващи инфлуенсъри с InstaStar.

— Джулиана Гани

@djuliana_gani

Илиян Дайденов
Понякога не е достатъчно постигането на целта, ако няма с кого да я споделиш. InstaStar ще се погрижат всеки твой успех да бъде споделен с хиляди последователи.

— Илиян Дайденов

@naydenov.fitness

Бояна Маринова
``Как се става инфлуенсър?`` - това ме питат хората много често. Аз разчитам на InstaStar за развитието на моя профил. Силно ви ги препоръчвам!

— Бояна Маринова

@boyanna1

Имаш интерес? Свържи се с нас още сега.

Сподели преживяванията си с хиляди последователи.