Scroll to top

Instagram Marketing

5 пъти по-прецизно таргетиране

Превърни своя бранд в лидер в най-бързо разрастващата се социална мрежа – Instagram. Предлагаме ти 5 пъти по-прецизно таргетиране и 3 пъти по-висока ангажираност, непостижими до този момент.

0

Доволни клиенти

0

Милиона последователи

0

Реализирани проекти

0

Чаши кафе

Facebook Marketing

Достъп до 2,45 милиарда потребители

Стани част от най-голямата социална мрежа в света и рекламирай продуктите си. Ние ще се погрижим за осигуряването на активна и прецизно таргетирана публика, която да превърнеш в потенциални клиенти.

Кое ни прави по-добри
от всички останали?

Устойчиво развитие

Благодарение на използваните от нас методи за популяризация в Instagram и Facebook всеки привлечен потребител няма да бъде изгубен след приключване на нашата дейност.

Резултати в реално време

Не е нужно да чакаш месеци, за да видиш резултат. Още през първия ден ще наблюдаваш повишена активност. Ето защо създадохме услуги, при които плащаш за постигнат резултат, а не за прогноза.

По-висока ангажираност

Ние ще покажем твоя бранд на хора, които в действителност се интересуват от съдържанието, което публикуваш. Така лесно можеш да ги превърнеш в потенциални клиенти.

Лидерите, които избраха нас..

„Когато хората се чувстват несигурни за нещо, те търсят потвърждение. Покажете им, че другите хора ви се доверяват. “- Франсиско Розалес

Имаш интерес? Свържи се с нас още сега.

Превърни дигиталното си присъствие в своя най-голяма сила.