фалшиви последователи в Инстаграм
instastarltd
септември 17, 2021 businessInfluencerInstagramMarketing 0 Comment

Защо да не купувам фалшиви последователи в Инстаграм?

Не са малко на брой хората, които притежават фалшиви последователи в Инстаграм – т. нар. ботове. Водени от стремежа си да станат инфлуенсъри мнозина решават да си закупят фалшиви последователи в Инстаграм.  Заради по-ниската им цена ботовете понякога биват предпочитани пред органичното популяризиране в Инстаграм. Тази практика обаче носи със себе си 4 големи риска.

1. Фалшиви последователи в Инстаграм = малък брой лайкове

Когато си закупиш фалшиви последователи в Инстаграм, автоматично профилът ти получава по-голям брой последователи. Всеки нов последовател обаче е изкуствено създаден профил, зад който не стои реален човек. Поради това не можеш да ангажираш своите фалшиви последователи в Инстаграм със снимките, видеата и сторитата, които публикуваш. Това означава, че дори да си купиш много на брой фалшиви последователи в Инстаграм няма да се повиши броят на посещенията на твоя профил. Броят на харесванията и коментарите на снимките ти също ще остане непроменен.

2. Фалшиви последователи в Инстаграм = лоша репутация

Чрез закупуването на фалшиви последователи в Инстаграм можеш лесно да навредиш на репутацията
си. Притежанието на ботове, дори когато техният брой е малък, създава голям риск за реномето на всеки човек, особено на инфлуенсъра. Следвайки нашите 5 стъпки за разобличаване на профили с фалшиви последователи в Инстаграм всеки може лесно да разбере,че имаш ботове. След това срамът за теб ще бъде голям.
фалшиви последователи в Инстаграм
Защо да не купувам фалшиви последователи в Инстаграм?

3. Постепенно намаляване на броя на твоите последователи в Инстаграм

Притежаваните от теб фалшиви последователи в Инстаграм постепенно ще изчезнат. Купуването на ботове е против Общите условия за ползване на Инстаграм, поради което социалната мрежа осъществява периодични почиствания. Те се изразяват в следене на това кои профили в Инстаграм са фалшиви (ботове) и след откриването им, те биват изтрити от платформата. Това означава, че ако си закупиш 10 000 фалшиви последователи в Инстаграм, постепенно техният брой ще намалява, като в един момент ще загубиш всички. По този начин макар да заплатиш на пръв поглед по-малка сума за ботове, вместо по-голяма за реални последователи в Инстаграм, тези пари ще бъдат на вятъра. В един момент закупените фалшиви последователи в Инстаграм ще изчезнат и ще се наложи отново  да направиш нова покупка. Поговорката “евтиното винаги излиза скъпо” не е случайна.

4. Фалшиви последователи в Инстаграм = опасност от изтриване на
профила

Закупуването на фалшиви последователи в Инстаграм крие риск от изтриване на профила ти. Както вече беше споменато, ботовете са против Общите условия за ползване на Инстаграм. Социалната мрежа може да прибегне до изтриване на твоя профил, ако открие, че повече от половината ти последователи в Инстаграм са ботове. Такива случаи се наблюдават вече и при някои публични личности в България.
фалшиви последователи в Инстаграм
Защо да не купувам фалшиви последователи в Инстаграм?

5. Фалшивите последователи в Инстаграм са ненужни

Използването на фалшиви последователи в Инстаграм (ботове) е лоша стратегия за развитие на бизнес профилите. Ако желаеш да продаваш продукти в Инстаграм, имаш нужда от реални последователи, които да посещават твоята страница и да купуват рекламираните в нея продукти. Фалшивите последователи в Инстаграм не могат да ти осигурят потенциални клиенти и нови продажби, тъй като зад тях не стоят реални хора.
Фалшивите последователи в Инстаграм не могат да бъдат полезни и на инфлуенсърите. Фирмите, които използват инфлуенсъри за реклама на своите продукти, винаги търсят профили, които не притежават фалшиви последователи в Инстаграм. Преди избор на инфлуенсър всяка компания осъществява задълбочена проверка на активността в Инстаграм профила. Ако притежаваш ботове, активността в профила ти ще бъде ниска и със сигурност няма да бъдеш избран.

С какво се различават осигурените от Instastar реални последователи от ботовете?

1.Реални последователи от InstaStar = повече харесвания

Ние от InstaStar ще ти осигурим реални и активни последователи. Зад всеки осигурен последователи ще стои реален човек, който те е последвал от своя личен Инстаграм профил. Това означава, че осигурените от нас последователи ще виждат публикуваните от теб снимки, видеа и сторита. Това ще доведе до ръст в броя на лайковете и коментарите, които събират твоите публикации.
фалшиви последователи в Инстаграм
Защо да не купувам фалшиви последователи в Инстаграм?

2.  Реални последователи от InstaStar = анонимност

Настоящите ти последователи в Инстаграм няма да разберат за осигурените ти от нас нови последователи. За разлика от покупката на ботове, ние ще ти привлечем постепенно и органично последователи. Никой от твоите близки или приятели няма да се осъмни в истинността на твоята известност в социалната мрежа.

3. Чрез InstaStar ще имаш завинаги голям брой последователи

Осигурените от Instastar последователи няма да изчезнат, както ботовете. Механизмът на разработване на акаунти, който използваме, не е в разрез с правилата на Инстаграм. Поради това осигурените последователи няма да бъдат премахнати от социалната мрежа, а за твоя профил няма да има опасност от изтриване.

4. Таргетирани последователи чрез InstaStar

Всеки осигурен от нас последовател ще попада в определен от теб таргет. Когато купуваш ботове, нямаш опция да избереш характеристиките на своите нови последователите в Инстаграм. За разлика от това, ние от Instastar ще ти привлечем последователи с избрани от теб националност, пол, възраст и дори интереси.

А ти какво още чакаш? Свържи се с нас!

Фалшиви последователи в Инстаграм = малко харесвания на снимките
Фалшиви последователи в Инстаграм = лоша репутация
Постепенно намаляване на последователите в Инстаграм
Фалшиви последователи в Инстаграм = опасност от изтриване на профила
Фалшивите последователи в Инстаграм са ненужни
Реални последователи чрез InstaStar= повече харесвания
Реални последователи чрез InstaStar = анонимност
Чрез InstaStar ще имаш завинаги голям брой последователи
Таргетирани последователи чрез InstaStar