реални последователи
instastarltd
юли 28, 2021 InfluencerInstagram 0 Comment

Защо да купя реални последователи?

Вече не е нужно да имаш голям брой приятели и познати, за да се радваш на голям брой реални последователи в Инстаграм. Можеш да си осигуриш десетки хиляди последователи в Инстаграм по два начина. Първият вариант е закупуването на ботове. Втората опция е наемане на рекламна агенция, осигуряваща реални последователи в Инстаграм.  Ето най-важните причини, поради които да избереш закупуването на реални последователи в Инстаграм вместо ботове.

1. Всички реални последователи представляват активни потребители

На практика ботовете не са реални последователи. Те са изкуствено създадени профили, зад които не стои човек. В сравнение с тях всички реални последователи в Инстаграм представляват хора, които са те последвали от личния си профил в социалната мрежа.
реални последователи
Реални последователи = активни потребители

2. Новите реални последователи увеличават броя на харесванията и коментарите

Тъй като зад ботовете не стои реален човек с определени интереси, придобиването на ботове няма да доведе до нарастване на броя на харесванията и коментарите на твоите снимки. На практика с купуването на ботове ще промениш единствено числото за Followers. Активността в твоя профил ще се запази съшата. Например, ако имаш 2 хиляди реални последователи в Инстаграм и закупиш 10 хиляди бота, броят на коментарите и харесванията на твоите снимки ще си останат същите на брой. Това се отнася както в случай, че закупиш 2 хиляди бота, така и ако тяхното число е 10 хиляди.
В сравнение с това закупените реални последователи водят до огромен растеж на посещаемостта на Инстаграм профила ти. Твоите снимки ще бъдат виждани от много хора, поради което се създава реална възможност за повишение в броя на харесванията и коментарите. Разбира се, колкото по-голям е броят на новите реални последователи, толкова повече ще нарасне и цялостната активност в Инстаграм профила.
реални последователи
Реални последователи = повече харесвания

3. Реални последователи с определени характеристики

Когато си купуваш ботове, можеш да определиш единствено числото фалшиви последователи, което ще получиш. Това означава, че нямаш възможност да избереш характеристиките на твоите нови последователи. Например не би могъл да определиш от коя държава да бъдат, какъв пол да имат и каква да бъде тяхната възраст. В сравнение с това успешните маркетинг агенции предлагат осигуряване на реални последователи, попадащи в определен от теб таргет като например пол, националност, възраст и дори интереси.

4. Реалните последователи се осигуряват постепенно

Когато купуваш ботове, те автоматично се добавят към твоя профил. Например, ако притежаваш 2 хиляди реални последователи и си закупиш 10 хиляди бота, веднага числото за Followers ще се промени на 12 хиляди. Това създава опасност твоите приятели и познати да забележат рязкото нарастване на твоите последователи и така да разберат, че те са закупени.
В сравнение с това реалните последователи, които биват осигурени от успешните маркетинг агенции, ще бъдат придобити постепенно. Това означава, че развиването на твоя Инстаграм профил ще става на етапи и органично. Постепенно ще се увеличават и броят на харесванията и коментарите на твоите снимки. По този начин никой не би се усъмнил, че те новите последователи са закупени.
реални последователи
Реални последователи = постепенен растеж

5. Купуването на реални последователи е законно

В Общите условия на Инстаграм е посочено, че купуването на ботове е забранено. Това означава, че социалната мрежа има право да изтрие твоя профил, ако установи, че имаш много голям брой ботове. За разлика от това, осигуряването на реални последователи не е в разрез с правилата на социалната мрежа.  

6.  Всички реални последователи се запазват

Купуването на ботове е против Общите условия на Инстаграм, поради което социалната мрежа постоянно осъществява проверки за откриване на ботове. Когато Инстаграм разобличи фалшиви профили (ботове), тя ги изтрива. На практика това означава, че дори да си закупиш 100 хиляди бота, те ще намаляват постепенно, докато напълно не изчезнат. За разлика от ботовете, профилите на реалните потребители в Инстаграм не биват изтривани от социалната мрежа. Следователно закупените реални последователи няма да бъдат изгубени с времето.

7. Реалните последователи на вредят на репутацията

Твоите приятели и познати могат лесно да открият, че си закупил ботове. Тук ще откриеш информация как да разбереш дали някой има фалшиви последователи в Инстаграм. За един инфлуенсър подобни разкрития биха се отразили изключително зле на репутацията. Дори и да не се занимаваш с рекламна дейност в Инстаграм не би искал твоите приятели да разберат, че не си станал известен случайно. За сравнение никой не може да установи, че заплащаш за органично развитие на твоя профил чрез осигуряване на реални последователи.

8. Твоите реални последователи могат да развият бизнеса ти

Закупуването на ботове за бизнес акаунт е грешна стратегия. За да продаваш продукти или услуги в социалната мрежа, имаш нужда от реални хора, които да разглеждат в Инстаграм твоите продукти и услуги. Следователно единствено реалните последователи могат да ти помогнат за повишаване на продажбите.

Реални последователи = повече продажби

9. Само с реални последователи можеш да станеш инфлуенсър

Всички компании, които рекламират своите продукти чрез инфлуенсъри, залагат на профили с реални последователи в Инстаграм. Брандовете нямат полза от заплащане на реклама, която няма да бъде видяна от голям брой истински потребители. Ако мислиш, че би могъл да заблудиш компаниите с ботове – лъжиш се. Всички брандове преглеждат предварително каква е активността в Инстаграм профила на съответния инфлуенсър. Те ще проверят пропорционалността на броя последователи, харесвания, коментари, както и преглежданията на Story-тата. Едва след това биха се съгласили да използват съответния инфлуенсър.

10. Реалните последователи са по-икономични

На пръв поглед цената на ботовете е по-ниска от тази, искана от рекламните агенции за осигуряване на реални последователи в Инстаграм. Въпреки това в дългосрочен план фалшивите последователи излизат по-скъпо. Това е така, тъй като закупените ботове в един момент ще изчезнат и ще трябва да се купят нови. За разлика от тях, реалните последователи се запазват завинаги.
Ако и ти желаеш да имаш голям брой реални последователи в Инстаграм, обърни се към нас. Ние ще популяризираме твоя профил, осигурявайки ти активни, таргетирани и реални последователи в Инстаграм.

Реалните последователи =икономичност

 

1. Всички реални последователи представляват активни потребители

2. Новите реални последователи увеличават броя на харесванията и коментарите
 
3. Реални последователи с определени характеристики
4. Реалните последователи се осигуряват постепенно
5. Купуването на реални последователи е законно
6.  Всички реални последователи се запазват
 
7. Реалните последователи на вредят на репутацията
8. Твоите реални последователи могат да развият бизнеса ти
 
9. Само с реални последователи можеш да станеш инфлуенсър
10. Реалните последователи са по-икономични