промяна в Instagram
instastarltd
август 19, 2020 businessFacebookInfluencerInstagram 0 Comment

Планира се голяма промяна в Instagram?

Очаква се през 2020 г. да бъде направена фундаментална промяна в Instagram, Facebook и WhatsApp. Това са трите най-използвани приложения в България, а и по целия свят. Според „Ню Йорк таймс“ Марк Зукърбърк, който е собственик на споменатите платформи, планира да интегрира трите приложения. Целта е Facebook, WhatsApp и Instagram да продължат да функционират като самостоятелни приложения, но техните чатове ще бъдат обединени в един.
На този етап Instagram има свой чат, който обаче е силно ограничен. Messenger е приложение за изпращане на съобщения, което е директно свързано с Facebook. WhatsApp пък е платформа, предназначена единствено за чат.
промяна в Instagram
Промяна в Instagram
Идеята на Зукърбърк е да могат да бъдат разменяни съобщения между Instagram, Messenger и WhatsApp. По този начин ще бъде възможно да изпращаме съобщения в Instagram, които получателят ще получава в Messenger, в случай, че той няма инсталирано приложението Instagram.
Очаква се тази промяна в Instagram да бъде завършена още през 2020 г. Според теб планираната промяна в Instagram, Facebook и WhatsApp по-скоро позитивна или негативна ще бъде?