промяна в Instagram
instastarltd
август 19, 2020 businessFacebookInfluencerInstagram 0 Comment

Промяна в Инстаграм – кога?

Очаква се през 2020 г. да бъде направена фундаментална промяна в Инстаграм, Фейсбук и Уатсап. Това са трите най-използвани приложения не само в България, но и в целия свят. Според „Ню Йорк таймс“ Марк Зукърбърк, който е собственик на споменатите платформи, планира да интегрира трите приложения. Целта е Инстаграм, Фейсбук и Уатсап да продължат да функционират като самостоятелни приложения, но техните чатове ще бъдат обединени в един.
На този етап Инстаграм има свой чат, който обаче е силно ограничен. Месинджър е приложение за изпращане на съобщения, което е директно свързано с Фейсбук. Уатасп пък е платформа, предназначена единствено за чат.
промяна в Instagram
Промяна в Instagram
Идеята на Зукърбърк е да могат да бъдат разменяни директни съобщения между Инстаграм, Месинджър и Уатсап. Например изпратено от мен съобщение в Инстаграм, може да бъде получено в Месинджър, ако получателят няма инсталирано приложението Инстаграм.
Очаква се тази промяна в Инстаграм да бъде завършена още през 2020 г. Според теб планираната промяна в Инстаграм, Фейсбук и Уатсап по-скоро позитивна или негативна ще бъде? Ние от InstaStar очакваме с твоето мнение!