последователи в Инстаграм
instastarltd
октомври 12, 2021 InfluencerInstagram 0 Comment

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм?

Не само американските, но и българските звезди могат да се похвалят с голям брой последователи Инстаграм. Ние от Instastar.bg изготвихме своеобразна класация на българите с най-много последователи Инстаграм. В класацията топ 10 попадат представители на музикалната индустрия, спорта и модата. Най-голям брой са спортистите – цели 5. Именно техни представители заемат и първите две места. Ето и цялата класация за 10-те българи с най-много последователи в Инстаграм.

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 10. Гери-Никол – @gerynikol

Почетното десето място в класацията заема Гери-Никол. Представителката на поп и RnB музиката в България разполага с 415 хиляди последователи в последователи Инстаграм, които всекидневно се любуват на екстревагантните снимки, които певицата публикува в своя профил.

№ 9. Ясен Славов – @iasens

На девето място в класацията за българите с най-много последователи в Инстаграм заема Ясен Славов. Макар той да не се нарежда сред най-известните българи, в Инстаграм той има впечатляващите 419 хиляди последователи. Несъмнено българският Travel Instablogger е добър пример за възможността да станеш популярен именно чрез Инстаграм. Снимките му от различни кътчета на света бързо могат да грабнат интереса на всеки потребител на социалната мрежа.

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 8. Преслава – @preslava_official

Осмото място в класацията заема Преслава. Поп-фолк певицата има 424 хиляди последователи в Инстаграм. Благодарение на тях тя се превръща в най-популярната българска поп-фолк звезда в Инстаграм.

№ 7. Димитър Бербатов – @berbo9

На седмо място в класацията се нарежда бившият футболист на Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов. Футболистът може да се похвали с 439 хиляди последователи в Инстаграм. Благодарение на тях той е не само най-добрият български футболист през последните 10 години, но и футболистът с най-голяма публика в дигиталното пространство.

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 6. Николета Лозанова – @nikoleta_lozanova

На пета позиция застава бившата телевизионна водеща и плеймейт дама Николета Лозанова. Тя има впечатляващите 729 хиляди последователи в Инстаграм. Безспорно тя е един от най-влиятелните инфлуенсъри сред българските потребители на социалната мрежа.

№ 5. Григор Димитров – @grigordimitrov

Петата позиция заема най-успешният български тенисист Григор Димитров. Хасковлията може да се похвали с 873 хиляди последователи в Инстаграм.

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 4. Мирослав Барняшев-Русев – @rusevig

На крачка от медалите се нарежда Мирослав Барняшев по-известен като Русев. Българската кеч звезда, която завладя цяла Америка, може да се похвали с точно 1 милион последователи в Инстаграм. Въпреки че по-голямата част от феновете му не са българи, не може да не му се признае успехът.

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 3. Денислава – @denitslava

С бронзов медал се нарежда безспорно най-успешният български Makeup инфлуенсър. Денислава притежава 1 милион и 200 хиляди последователи в Инстаграм, които с интерес следят съветите й за естетичен и модерен грим.

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 2. Янита Янчева – @yanitayancheva

На крачка от първото място е Янита Янчева. Бившата участничка в Сървайвър днес има успешна кариера на фитнес-модел. Нейните снимки от фитнес залата биват следени от 1милион и 400 хиляди последователи в Инстаграм. Не е зле, нали?

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 1 Лазар Ангелов – @lazar_angelov_official

Победител в класацията е фитнес-инструкторът Лазар Ангелов. Със своите почти 6 милиона последователи в Инстаграм той е българинът с най-много фенове в социалната мрежа. Неговите снимки от фитнес залите лесно грабват интереса на женската половина в Инстаграм. А съветите му за здравословно хранене биват следени с интерес от милионната му публика.
Специално място в нашата класация е отредено на актрисата от „Дневниците на вампира“ Нина Добрев – @nina. Макар актрисата да е емигрирала още като дете в Канада, тя не крие своя български произход. Нещо повече, тя не рядко пътува до България. Актрисата има невероятните 17,7 милиона последователи в Инстаграм.
Ако и ти искаш да бъдеш като тези 11 българи и да имаш голяма публика в Инстаграм, не е нужно да влизаш в Сървайвър, или да постигнеш изящно фитнес тяло. По-лесно е просто да се обърнеш към нас. Ние ще ти осигурим десетки хиляди реални последователи в Инстаграм, които ще те превърнат в успешен инфлуенсър. А ти какво още чакаш?

Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 10. Гери-Никол – @gerynikol
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 9. Ясен Славов – @iasens
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 8. Преслава – @preslava_official
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 7. Димитър Бербатов – @berbo9
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 6. Николета Лозанова – @nikoleta_lozanova
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 5. Григор Димитров – @grigordimitrov
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 4. Мирослав Барняшев-Русев – @rusevig
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 3. Денислава – @denitslava
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 2. Янита Янчева – @yanitayancheva
Кой българин има най-много последователи в Инстаграм? – № 1 Лазар Ангелов – @lazar_angelov_officia