повече последователи в Инстаграм
instastarltd
октомври 18, 2021 businessInfluencerInstagramMarketing 0 Comment

Как да имам повече последователи в Инстаграм?

За да имаш повече последователи в Инстаграм не e нужно да разполагаш с широк кръг от приятели и познати. Точно обратното, наличието на голям брой последователи винаги води до количествено разширение на твоя социален кръг. Големият брой последователи в Инстаграм ще ти осигури нова доза одобрение, нови приятели, нови възможности, а защо не и нов, много по-приятен начин за печелене на пари.

Но как да имам повече последователи в Инстаграм?

Вече не е нужно да си фотограф, модел, спортист, музикант или пътешественик, за да имаш десетки хиляди последователи. За да притежаваш повече последователи в Инстаграм са ти необходими 2 неща – желание и следването на няколко лесни стъпки. Ето най-важните от тях:
повече последователи в Инстаграм
Как да имам повече последователи в Инстаграм?

1. Определянето на тема на профила води до повече последователи в Инстаграм

За да спечелиш повече последователи в Инстаграм, е необходимо твоят профил да се отличава от останалите. За тази цел е препоръчително твоят акаунт да има конкретна тема, с която да бъдат свързани по-голямата част от снимките и видеата, които публикуваш.
Например, актуална тема за Инстаграм профили е здравословният начин на живот. Ако избереш нея, трябва да публикуваш предимно снимки на здравословната храна, която консумираш и на себе си докато тренираш.  По този начин голяма част от потребителите, интересуващи се от спорт и здравословно хранене, биха проявили интерес към твоя Инстаграм акаунт и биха станали твои последователи. Когато придобиеш голям брой последователи лесно би могъл да рекламираш хранителни добавки, спортни дрехи или фитнеси.

2. За да имаш повече последователи в Инстаграм, трябва да публикуваш качествени снимки

Ако качваш посредствени снимки не би могъл да спечелиш повече последователи в Инстаграм. Това не означава, че всяка снимка, която публикуваш, трябва да бъде като извадена от конкурс по фотография. Важното е снимката да притежава тези 3 елемента:
– Хубави цветове;
– Да предизвиква емоция;
– Да показва нещо уникално.
повече последователи в Инстаграм
Как да повече последователи в Инстаграм?
За целта винаги използвай филтрите на Инстаграм. По този начин ще подобриш цветовете на снимката, доближавайки я до тези на професионалните фотографи. Не забравяй – качествените снимки винаги действат като магнит за нови последователи в Инстаграм.
Важно е да качваш оригинални снимки, каквито не биха имали твоите последователи. Преди да публикуваш снимка на храна или залез, се замисли по какъв начин можеш да я направиш отличаваща се от стотиците други снимки с подобно съдържание.
За да спечелиш нови последователи в Инстаграм снимките, които публикуваш, трябва да предизвикват някаква емоция у потребителите. Тя може да бъде радост, тъга, страх, глад, възхищение – характерът на емоцията е без значение, важно е нейното наличие.

3. #хаштагове = повече последователи в Инстаграм

Ролята на #хаштаговете е огромна при откриване на повече последователи в Инстаграм. Чрез тяхното използване можеш да насочиш твоите публикации към хора, които се интересуват от тяхната тема. Важно е обаче да не използваш безразборно всякакви #хаштагове. Поставяй единствено такива, които са подходящи за съдържанието на снимката, както и такива, които са най-често търсени в Инстаграм.
Истината е, че дори и да публикуваш качествени снимки с определена тематика, те няма да достигнат до повече последователи в Инстаграм, ако не използваш правилните #хаштагове.
повече последователи в Инстаграм
Как да имам повече последователи в Инстаграм?

4. Повече последователи в Инстаграм чрез постоянна активност 

За да спечелиш вниманието на голям брой последователи в Инстаграм не е достатъчно само да публикуваш, от време на време, качествени снимки с определена тематика. Нужно е да бъдеш постоянно активен, като по този начин ангажираш своите последователи. Важна е обаче мярката. Не публикувай прекалено често, за да не отегчиш своите фенове. Не качвай снимки и прекалено рядко. Последователите в Инстаграм лесно могат да забравят своите инфлуенсъри и да намерят нови.

5. Публикувай често Story-та, за да ангажираш вниманието на повече последователи в Инстаграм

За да ангажираш вниманието на повече последователи в Инстаграм е необходимо не само да публикуваш качествени снимки. Трябва да пускаш често и Story-та в своя Инстаграм профил. Съдържанието отново трябва да бъде уникално и силно въздействащо.
повече последователи в Инстаграм
Как да имам повече последователи в Инстаграм?

Колко повече последователи в Инстаграм мога да имам?

Ако следваш тези стъпки, можеш да увеличиш с до 20% броя на твоите последователи. За да имаш обаче над 5 хиляди последователи сме ти нужни InstaStar. Ние можем да ти осигуряваме до 1000 нови, реални и таргетирани Инстаграм последователи всеки месец.
А ти какво още чакаш? Разгледай нашите пакети!
повече последователи в Инстаграм
Как да имам повече последователи в Инстаграм?
Но как да имам повече последователи в Инстаграм?
Определянето на тема на профила води до повече последователи в Инстаграм
За да имаш повече последователи в Инстаграм, трябва да публикуваш качествени снимки
#хаштагове = повече последователи в Инстаграм
Повече последователи в Инстаграм чрез постоянна активност 
Публикувай често Story-та, за да ангажираш вниманието на повече последователи в Инстаграм
Колко повече последователи в Инстаграм мога да имам?