повече последователи в Инстаграм
instastarltd
октомври 18, 2021 businessInfluencerInstagramMarketing 0 Comment

Как да имам повече последователи в Инстаграм?

За да имаш повече последователи в Инстаграм не e нужно да разполагаш с широк кръг от приятел или и познати. Точно обратното, притежанието на голяма онлайн аудитория винаги води до количествено разширение на твоя социален кръг. Многохилядната Инстаграм публика може да ти осигури нова доза одобрение, нови приятели, нови възможности, а защо не и нов, много по-приятен начин за печелене на пари.

Но как да имам повече последователи в Инстаграм?

Вече не е нужно да си фотограф, модел, спортист, музикант или пътешественик, за да имаш десетки хиляди фенове. За да притежаваш повече последователи в Инстаграм са ти необходими 2 неща – желание и следването на няколко лесни стъпки. Ето най-важните от тях:

1. Определи тема на профила

За да спечелиш повече последователи в Инстаграм, е необходимо твоят профил да се отличава от тези на останалите потребители. За тази цел е препоръчително твоят акаунт да има конкретна тема, с която да бъде свързано публикуваното от теб съдържание, било то снимки, видеа и рийлове.
Например, винаги актуална тема за Инстаграм е здравословният начин на живот. Ако избереш нея за твоя акаунт, публикувай предимно снимки на здравословни ястия и техните рецепти, снимки по време на твоята тренировка, или съвет за ефективни упражнения във фитнеса.  По този начин голяма част от потребителите, интересуващи се от спорт и здравословно хранене, биха проявили интерес към твоя Инстаграм акаунт и лесно биха се превърнали в твои верни последователи. Когато придобиеш голям брой последователи лесно би могъл да рекламираш хранителни добавки, спортни дрехи или фитнеси.

2. Публикувай само качествено съдържание

Ако качваш посредствени снимки не би могъл да спечелиш повече последователи в Инстаграм. Това не означава, че всяка снимка, която публикуваш, трябва да бъде като извадена от конкурс по фотография. Важното е снимката да притежава тези 3 елемента:
– Хубави цветове;
– Да предизвиква емоция;
– Да показва нещо уникално.
повече последователи в Инстаграм
За целта винаги използвай филтрите на Инстаграм. По този начин ще подобриш цветовете на снимката, доближавайки я до тези на професионалните фотографи. Не забравяй – качествените снимки винаги действат като магнит за нови последователи в Инстаграм.
Важно е да качваш оригинални снимки, каквито не биха имали твоите последователи. Преди да публикуваш снимка на храна или залез, се замисли по какъв начин можеш да я направиш отличаваща се от стотиците други снимки с подобно съдържание.
За да спечелиш нови последователи в Инстаграм снимките, които публикуваш, трябва да предизвикват някаква емоция у потребителите. Тя може да бъде радост, тъга, страх, глад, възхищение – характерът на емоцията е без значение, важно е нейното наличие.

3. #хаштагове = повече последователи в Инстаграм

Ролята на #хаштаговете е огромна при откриване на повече последователи в Инстаграм. Чрез тяхното използване можеш да насочиш твоите публикации към хора, които се интересуват от тяхната тема. Важно е обаче да не използваш безразборно всякакви #хаштагове. Поставяй единствено такива, които са подходящи за съдържанието на снимката, както и такива, които са най-често търсени в Инстаграм.
Истината е, че дори и да публикуваш качествени снимки с определена тематика, те няма да достигнат до повече последователи в Инстаграм, ако не използваш правилните #хаштагове.
повече последователи в Инстаграм
Как да имам повече последователи в Инстаграм?

4. Повече последователи в Инстаграм чрез постоянна активност 

За да спечелиш вниманието на голям брой последователи в Инстаграм не е достатъчно само да публикуваш, от време на време, качествени снимки с определена тематика. Нужно е да бъдеш постоянно активен, като по този начин ангажираш своите последователи. Важна е обаче мярката. Не публикувай прекалено често, за да не отегчиш своите фенове. Не качвай снимки и прекалено рядко. Последователите в Инстаграм лесно могат да забравят своите инфлуенсъри и да намерят нови.

5. Публикувай често Story-та, за да ангажираш вниманието на повече последователи в Инстаграм

За да ангажираш вниманието на повече последователи в Инстаграм е необходимо не само да публикуваш качествени снимки. Трябва да пускаш често и Story-та в своя Инстаграм профил. Съдържанието отново трябва да бъде уникално и силно въздействащо.
повече последователи в Инстаграм

Колко повече последователи в Инстаграм мога да имам?

Ако следваш тези стъпки, можеш да увеличиш с до 20% броя на твоите последователи. За да имаш обаче над 5 хиляди последователи сме ти нужни InstaStar. Ние можем да ти осигуряваме до 1000 нови, реални и таргетирани Инстаграм последователи всеки месец.
А ти какво още чакаш? Разгледай нашите пакети!
повече последователи в Инстаграм
Как да имам повече последователи в Инстаграм?
Но как да имам повече последователи в Инстаграм?
Определи тема на профила
Публикувай само качествено съдържание
#хаштагове = повече последователи в Инстаграм
Повече последователи в Инстаграм чрез постоянна активност 
Публикувай често Story-та, за да ангажираш вниманието на повече последователи в Инстаграм
Колко повече последователи в Инстаграм мога да имам?